Regisztráció

*
*
*
*
*
*
*

 

Árajánlat kérés/megrendelés küldés menete
Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Ön az árajánlat igényét, illetve megrendeléseit a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben küldhesse el, az Ön által kívánt formában. Árajánlat kérését, illetve a megrendeléseit elküldheti e-mailen a sales@medicorkm.hu címre, illetve használhatja weboldalon kialakított „ajánlatkérés“ funkciót, ahol a rendszer lépésről lépésre segíti Önt regisztrációtól, a termék kiválasztásán át, az árajánlat kérés megküldéséig. Amennyiben mégis problémája lenne az ajánlatkérés elküldése során, kérjen segítséget az +36 52 507-022, +36 52 507-018 telefonszámon, illetve a sales@medicorkm.hu e-mail címen, ahol biztosan választ kap a kérdésére.

Az Ön garanciája, a mi védjegyünk

A MEDICOR Kéziműszer Zrt. a neve alatt forgalmazott valamennyi termékére egyedülállóan 10 év garanciát vállal. Az alapanyagból és megmunkálásból eredő hibák esetén a kéziműszereket térítésmentesen javítjuk, vagy cseréljük.

Adatai nálunk biztos kezekben vannak
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló Törvény (2011.évi CXII. tv.) valamint a Reklámtörvény (2008. évi XLVIII. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, mint ügyfelünk hozzájárulását adhatja, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, e-mail) a MEDICOR Kéziműszer Zrt., mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek és a MEDICOR Kéziműszer Zrt. Adatkezelési tájékoztatója elnevezésű dokumentumban foglalt előírásoknak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a MEDICOR Kéziműszer Zrt. termékeinek értékesítésének elősegítése körében a Vatner Ipari,Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (7400,Kaposvár, Zárda u. 13, cégjegyzékszám:14-09-303763, adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-113230/2017.)  közreműködését, illetve tevékenységét veszi igénybe, amely szükségessé teszi azt, hogy  Ön a Vatner Ipari,Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. számára történő adattovábbításhoz hozzájáruljon. Az Ön hozzájárulása az Adatkezelési tájékoztató elnevezésű dokumentumban meghatározottak szerint tehát kiterjed arra is, hogy a MEDICOR Kéziműszer Zrt. az Ön személyes adatait, kizárólag a MEDICOR Kéziműszer Zrt. áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez kapcsolódó, azt elősegítő tevékenységek végzéséhez a Vatner Ipari,Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részére átadja, és a Vatner Ipari,Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  ezen adatokat, kizárólag ilyen célból tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Az Ön adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra!

Az ilyen módon történő adatkezeléshez való hozzájárulását, regisztrációjával egyidejűleg önkéntesen adhatja meg.

Az Ön hozzájárulása megadásának, illetve az adatkezelésre vonatkozó tiltó nyilatkozata megtételének lehetőségét akként biztosítjuk, hogy a regisztrációval egyidejűleg, a regisztráció során megadott hozzájárulása, az erre szolgáló mező Ön általi megfelelő bejelölése esetén megadottnak tekintendő az Ön konkrét ajánlatkérésével kapcsolatban, míg a további ajánlati listák és vásárlási ajánlatok, mint reklámcélú küldemények megküldésével kapcsolatban Ön a hozzájárulását külön, ugyancsak a regisztrációs informatikai felületen adhatja meg. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön a konkrét ajánlatkérésével kapcsolatban nem járul hozzá a MEDICOR Kéziműszer Zrt. adatkezeléséhez, úgy elektronikus úton történő ajánlatadásra és az Önnel való további kapcsolattartásra a MEDICOR Kéziműszer Zrt. nem lesz jogosult, és Önnek kizárólag írásban, postai küldemény megküldésével, vagy személyes megbeszélésünk során tudunk ajánlatot adni és az Önnel létrejövő üzleti kapcsolatot is fenntartani.

A MEDICOR Kéziműszer Zrt. által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet a MEDICOR Kéziműszer Zrt. itt megjelölt elérhetőségein (telefon: +36-52-507-000 e-mail cím:
sales@medicorkm.hu, valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.